IMG_2954

Anmälan öppen!

Nu kan du anmäla dig till Lajvlabbet 2017! Du gör det enkelt via vårt formulär som du hittar länken till nedan. Allt du behöver göra nu är att fylla i formuläret. Mer information om konventet skickas till dig efter du skickat in formuläret.

 

Jag vill anmäla mig! 

Välkommen till Lajvlabbet 2017, ett konvent som fokuserar på Lajv i Norrland. Platsen är Kulthurhuset Klossen, Umeå och datumet är 22-24 september! Vare sig du är erfaren eller nybörjare, ung eller gammal är du varmt välkommen på konventet, som deltagare hela helgen eller bara för att kika förbi av nyfikenhet!

Vem är välkommen på Lajvlabbet?

Vem som helst, 12 år och uppåt är välkommen på Lajvlabbet 2017 som deltagare! Yngre barn är också välkomna men måste då komma i målsmans sällskap. Lajvlabbet är öppet för ung och gammal, nybörjare och erfaren. Vare sig du lajvat i flera år eller precis börjat är tanken att du ska hitta något som passar dig. Om du är nyfiken på vad lajv är och vill testa på något som inte kräver varken förberedelser eller utrustning är detta chansen för dig!

Du kan komma som deltagare under hela helgen eller bara en dag, du kan också komma som arrangör eller funktionär, där du arbetar en del av tiden och resten av tiden har du möjlighet att delta på de olika programpunkterna! Är du nyfiken på att arrangera en programpunkt eller vill arbeta som funktionär kan du klicka dig vidare till Arrangör på Lajvlabbet eller Funktionär! Om du kommer långväga och vill ha någonstans att sova kommer detta ordnas givetvis.

Vad kommer jag hitta på Lajvlabbet?

Minilajv, föreläsningar och workshops. hantverk, lajvloppis, träffa nya och gamla vänner och mycket mer! Lajvlabbet har ledorden Inspiration, Diskussion och Upplevelser och det är precis vad vi vill ge dig som deltagare på konventet! Skaffa nya vänner, ha roligt tillsammans, upplev nya saker, diskutera och utvecklas.

Vad kostar det?

Du kan anmäla dig antingen för fullt deltagande då du är med alla tre dagar, eller välja att komma bara en dag på dagspass.

Fullt deltagande kostar 300 kr, då får du under hel helgen vara med på alla arrangemang som sker under Lajvlabbet. Fullt deltagande måste föranmälas.

Dagspass kostar 180 kr/dag, du får då vara med på alla arrangemang under den dagen du löst in dagspass för. Dagspasset kan föranmälas eller lösas ut på plats!

Du kan också komma in på Lajvlabbet som Nyfiken. Det kostar ingenting, men du kan gå runt bland deltagarna, spana in våra utställningar, träffa människor och hänga på plats!

cropped-lajvlabbet-2016_2.jpg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *