IMG_5801

Gör ditt lajv synligt!

Inför Lajvlabbet 2016, som går av stapeln 9-11 september kommer den här hemsidan att marknadsföras på många olika sätt. Du som arrangör i lajvnorrland kan få stor nytta av detta och här har du möjlighet att läsa mer om det! 

I dagsläget annonseras de flesta lajv via Facebook, en plats där det dagligen dyker upp mängder av ny information. Det är lätt att missa ett evenemang, en annons, en uppdatering. Lajvhobbyn i norr har ingen riktig samlad kalender just nu på Internet, men under året ska vi ändra på det! Inför lajvkonventet Lajvlabbet 2016 kommer det läggas ner mycket engagemang i att sprida information om lajv i Norrland. Du kan få ta del av detta, i egenskap av arrangör, genom att få ditt lajv synligt för andra.

 

Hur?

Genom att annonsera ditt lajv på lajvlabbet.se kommer ditt lajv att komma med på affischer, i annonskampanjer, i foldrar etc utan att du behöver göra något mer än att anmäla ditt lajv! Det gör du enklast genom att fylla i Arrangemangsformuläret!

Vem?

Var du än arrangerar i norra Sverige kan du lägga upp ditt lajv på kalendern och dra nytta av att ditt lajv kommer få mer spridning. Oavsett om du har en förening eller arrangerar ditt lajv på egen hand, kan du lägga upp det.

Har du frågor? Hör av dig till lajvlabbet@gmail.com! 

 

IMG_5801

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *