Funktionär

Den 22-24 september kommer ett lajvkonvent att gå av stapeln i Umeå, på kulturhuset Klossen. Du är hjärtligt välkommen att delta, arrangera en programpunkt eller att hjälpa till på konventet!

Vad kan man hjälpa till med?

För att konventet ska bli bra behöver vi funktionärer som kan hjälpa till under konventshelgen. Det kan handla om att sitta i receptionen, sköta fiket eller hjälpa arrangörerna som håller i programpunkter! Att finnas där, svara på eventuellt frågor från deltagare och se till att alla känner sig välkomna och omhändertagna.

Vad får jag för att hjälpa till?

Utöver evig tacksamhet får du minskad anmälningsavgift eller ett helt gratis konvent beroende på hur mycket du vill hjälpa till och med vad, nya bekantskaper, möjlighet att hjälpa andra och en liten present i slutet av konventet! Din hjälp är ovärderlig och kommer uppskattas innerligt!

Jag vill hjälpa till, hur gör jag!

Du kontaktar arrangör på lajvlabbet@gmail.com och talar om vad du kan tänka dig att göra. Det vi framförallt behöver hjälp med är två saker: några som kan tänka sig hålla i ett fik (helst ha erfarenhet av det sedan tidigare och kunna sköta inköp och planering tillsammans med andra funktionärer), och allmänna funktionärer som finns på plats i reception och för de som arrangerar programpunkter. All hjälp, liten eller stor är viktig! Det ska finnas utrymme för dig som funktionär att också få kunna gå på någon programpunkt och hänga runt med nya och gamla vänner så klart!

IMG_4434